admin

Spotkanie informacyjno-konsultacyjne

19 października 2020 r. (poniedziałek) o godzinie 12:00 w biurze Stowarzyszenia N.A.R.E.W., ul. Lipowa 4, Turośń Kościelna, odbędzie się spotkanie informacyjno-konsultacyjne dotyczące ogłoszonych i rozpoczynających się 22 października 2020 r. naboróww ramach Lokalnej Strategii Rozwoju Lokalnej Grupy Działania Stowarzyszenie N.A.R.E.W. – Narwiańska Akcja Rozwoju Ekonomicznego Wsi. PRZEDSIĘWZIĘCIE 3.3.1: Wsparcie edukacji… Kontynuuj czytanie Spotkanie informacyjno-konsultacyjne

Uwaga komunikat

Szanowni Państwo, W związku z zaistniałą sytuacją dotyczącą zagrożenia epidemiologicznego koronawirusem SARS-CoV-2 i koniecznością zapobiegania rozprzestrzenianiu się tej choroby informujemy, iż biuro Lokalnej Grupy Działania Stowarzyszenie N.A.R.E.W. – Narwiańska Akcja Rozwoju Ekonomicznego Wsi będzie zamknięte dla interesantów od dnia 16.03.2020 r. do odwołania. Pracownicy biura pracować będą zdalnie, oraz będą… Kontynuuj czytanie Uwaga komunikat

III POSIEDZENIE CZŁONKÓW RADY STOWARZYSZENIA N.A.R.E.W.

W związku z zakończeniem naboru nr 2/2020, 3/2020 i 4/2020 wniosków o dofinansowanie w ramach poddziałania „Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność” ,  zwołuję na dzień 19 marca 2020 r. na godzinę 12:00 w siedzibie Stowarzyszenia N.A.R.E.W. ul. Lipowa 4 , 18-106 Turośń Kościelna… Kontynuuj czytanie III POSIEDZENIE CZŁONKÓW RADY STOWARZYSZENIA N.A.R.E.W.

Szanowni Państwo, Mając na uwadze zapisy Lokalnej Strategii Rozwoju, zwracamy się z uprzejmą prośbą o przeanalizowanie propozycji wprowadzenia zmian w Lokalnej Strategii Rozwoju Stowarzyszenia N.A.R.E.W. – Narwiańska Akcja Rozwoju Ekonomicznego Wsi. Uzasadnienie wprowadzonych zmian: W zwiazku z podjęciem przez Zarząd Województwa Podlaskiego Uchwały nr 33/441/2019 z dnia 9 kwietnia 2019r.… Kontynuuj czytanie Konsultacje społeczne dotyczące Lokalnej Strategii Rozwoju Stowarzyszenia N.A.R.E.W.

Nieczynne biuro Stowarzyszenia N.A.R.E.W. 2 maja 2019r.

Informujemy, iż w dniu 2 maja 2019r. (czwartek) Biuro Stowarzyszenia N.A.R.E.W. – Narwiańska Akcja Rozwoju Ekonomicznego Wsi w Turośni Kościelnej będzie nieczynne, z powodu urlopów pracowników. Za utrudnienie przepraszamy.