Jesteś tutaj: Strona główna » O Stowarzyszeniu

Odwołanie spotkania informacyjnego dotyczącego naboru nr 1/2017

2017-01-25 14:33
Uprzejmie informujemy, że spotkanie informacyjne zaplanowane w dniu 27 stycznia 2017r, dotyczące przedsięwzięcia „Wsparcie ogólnodostępnej i niekomercyjnej infrastruktury turystycznej, rekreacyjnej i kulturalnej na obszarze LGD N.A.R.E.W w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020” , zostało odwołane. Za powstałe utrudnienia przepraszamy.

Spotkanie informacyjne dotyczące naboru nr 1/2017

2017-01-18 12:11
27 stycznia 2017r o godzinie 12.00 w biurze Stowarzyszenia N.A.R.E.W., ul. Lipowa 4, Turośń Kościelna, odbędzie się spotkanie informacyjne dotyczące przedsięwzięcia „Wsparcie ogólnodostępnej i niekomercyjnej infrastruktury turystycznej, rekreacyjnej i kulturalnej na obszarze LGD N.A.R.E.W w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020”.

Aktualizacja instrukcji wypełniania wniosku o przyznanie pomocy

2016-11-24 13:03
Aktualizacja instrukcji wypełniania wniosku o przyznanie pomocy na operacje w ramach poddziałania 19.2 „Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność” z wyłączeniem projektów grantowych oraz operacji w zakresie podejmowania działalności gospodarczej objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014–2020.

Zakończenie cyklu szkoleń na działanie 19 Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER

2016-11-22 13:47
Szanowni Państwo, serdecznie dziękujemy za udział w cyklu szkoleń informacyjnych organizowanych przez biuro Stowarzyszenia LGD w dniach 3 – 17 listopada 2016r. Informujemy, iż na stronie internetowej ARiMR, pod linkiem: http://www.arimr.gov.pl/dla-beneficjenta/wnioski/prow-2014-2020/poddzialanie-192-wsparcie-na-wdrazanie-operacji-w-ramach-strategii-rozwoju-lokalnego-kierowanego-przez-spolecznosc.html zostały zamieszczone INFORMACJE POMOCNICZE DOTYCZĄCE WYPEŁNIANIA BIZNESPLANU w ramach poddziałania 19.2 „Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność" objętego PROW na lata 2014-2020. Zapraszamy do lektury!

Spotkanie informacyjne pt. "Fundusze europejskie dla przedsiębiorców"

2016-11-14 15:55
17 listopada 2016r., godz. 11.00 w sali konferencyjnej Inkubatora Przedsiębiorczości w Łapach przy ul. Gen. Wł. Sikorskiego 22a odbędzie się bezpłatne spotkanie informacyjne pt. "Fundusze europejskie dla przedsiębiorców".

DORADZTWO

2016-10-31 15:06
W związku z ogłoszonymi naborami zapraszamy na doradztwo od poniedziałku do piątku, w godzinach 8.00 -15.00, po uprzednim uzgodnieniu terminu telefonicznie, pod nr tel. 85 650 51 04.

Szkolenia z zakresu podejmowania i rozwoju przedsiębiorczości

2016-10-21 19:22
Szkolenia z zakresu podejmowania i rozwoju przedsiębiorczości na obszarze wiejskim objętym strategią rozwoju lokalnego w ramach poddziałania 19.2 „Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność” objętego PROW na lata 2014-2020.