Jesteś tutaj: Strona główna » Konkursy » EFRROW

Anulowanie naboru nr 1/2017

2017-01-25 14:08
z zakresu wsparcia ogólnodostępnej i niekomercyjnej infrastruktury turystycznej, rekreacyjnej i kulturalnej na obszarze LGD N.A.R.E.W. W związku z trwającą procedurą aktualizacji LSR, Stowarzyszenie LGD N.A.R.E.W. niniejszym informuje o anulowaniu przedmiotowego konkursu. Kolejny nabór w zakresie wsparcia ogólnodostępnej i niekomercyjnej infrastruktury turystycznej, rekreacyjnej i kulturalnej na obszarze LGD N.A.R.E.W., planowany jest na okres marzec/kwiecień 2017r. Za powstałe utrudnienia przepraszamy

Komunikat do naboru nr 1/2017

2017-01-19 15:51
W związku z faktem, iż generator wniosków nie działa proszę o niewypełnianie w nim dokumentów aplikacyjnych.

Informacja dodatkowa do ogłoszenia o naborze nr 2/2016

2016-11-02 12:35
W ogłoszeniu o naborze nr 2/2016 z zakresu rozwijania działalności gospodarczej w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich 2014-2020, uściśla się informację dotyczącą obszaru LGD obszar Lokalnej Grupy Działania - Stowarzyszenia N.A.R.E.W. – Narwiańska Akcja Rozwoju Ekonomicznego Wsi. Obszar ten obejmuje gminy: Choroszcz, Kobylin – Borzymy, Łapy, Krypno, Poświętne, Suraż, Sokoły, Turośń Kościelna, Wyszki, Zawady, Tykocin.