Jesteś tutaj: Strona główna » O Stowarzyszeniu » Aktualności

2017-04-12 09:35

Odwołanie spotkania informacyjnego dotyczącego naboru nr 1/2017

2017-01-25 14:33
Uprzejmie informujemy, że spotkanie informacyjne zaplanowane w dniu 27 stycznia 2017r, dotyczące przedsięwzięcia „Wsparcie ogólnodostępnej i niekomercyjnej infrastruktury turystycznej, rekreacyjnej i kulturalnej na obszarze LGD N.A.R.E.W w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020” , zostało odwołane. Za powstałe utrudnienia przepraszamy.

Spotkanie informacyjne dotyczące naboru nr 1/2017

2017-01-18 12:11
27 stycznia 2017r o godzinie 12.00 w biurze Stowarzyszenia N.A.R.E.W., ul. Lipowa 4, Turośń Kościelna, odbędzie się spotkanie informacyjne dotyczące przedsięwzięcia „Wsparcie ogólnodostępnej i niekomercyjnej infrastruktury turystycznej, rekreacyjnej i kulturalnej na obszarze LGD N.A.R.E.W w ramach Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020”.

Aktualizacja instrukcji wypełniania wniosku o przyznanie pomocy

2016-11-24 13:03
Aktualizacja instrukcji wypełniania wniosku o przyznanie pomocy na operacje w ramach poddziałania 19.2 „Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność” z wyłączeniem projektów grantowych oraz operacji w zakresie podejmowania działalności gospodarczej objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014–2020.