• Wizyta studyjna Stowarzyszenia LGD „Razem dla Radomki” w Biurze Stowarzyszenia N.A.R.E.W.

W dniu 24 czerwca 2013 roku w godzinach przedpołudniowych Biuro naszego Stowarzyszenia w Turośni Kościelnej odwiedziła w ramach wyjazdu studyjnego po województwie podlaskim 10-osobowa grupa członków Stowarzyszenia LGD „Razem dla Radomki” (woj. mazowieckie) na czele z Prezesem Zarządu, Panem Cezarym Adamem Nowek. Celem spotkania była wymiana doświadczeń z wdrażania Lokalnych Strategii Rozwoju oraz bieżącej działalności Stowarzyszeń. Przedyskutowano nową perspektywę na lata 2013-2020 i wyrażono chęć przyszłej współpracy zapoczątkowaną podpisaniem listu intencyjnego.

Spotkanie przebiegało w miłej i towarzyskiej atmosferze. Goście zachwycali się naszą przyrodą, zabytkami i ogromną gościnnością, którą zostali otoczeni w każdym odwiedzanym miejscu. Mamy nadzieję na dobrą współpracę w przyszłości.

Zachęcamy do odwiedzenia strony internetowej LGD „Razem dla Radomki”: www.razemdlaradomki.pl