Udział w szkoleniu jest bezpłatny. Liczba miejsc ograniczona.
Zgłoszenia telefoniczne 85 650 51 04 do 16 października 2013 r. do godziny 15.00
Godzina | Zakres zadań |
09.30 – 11.00 2 godz. lekcyjne | Wspólne przygotowanie obiadu z zastosowaniem mięsa drobiowego i wieprzowego
|
11.00 – 11.15 | Przerwa kawowa |
11.15 – 14.15 4 godz. lekcyjne | Pokaz oraz wspólne przygotowanie dekoracji (z elementami carvingu) i wykorzystanie ich do ozdobienia przygotowanych potraw:
|
14.15 – 14.45 | Obiad wykonany przez uczestników |
14.45 - 16.15 2 godz. lekcyjne | Ozdoba stołu:
|
SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!!
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich:
Europa inwestująca w obszary wiejskie”.