• Warsztaty rękodzielnicze z wykonywania ozdób wielkanocnych – 29 marca 2014 (sobota), Biuro Stowarzyszenia w Turośni Kościelnej, ul. Lipowa 4

Stowarzyszenie N.A.R.E.W. - Narwiańska Akcja Rozwoju Ekonomicznego Wsi serdecznie zaprasza dzieci i młodzież chcących zapoznać się ze nowatorskimi sposobami wykonywania ozdób wielkanocnych na warsztaty rękodzielnicze

Stowarzyszenie N.A.R.E.W. - Narwiańska Akcja Rozwoju Ekonomicznego Wsi serdecznie zaprasza dzieci i młodzież (głównie) z terenu gmin wchodzących w skład Stowarzyszenia, tj.: Choroszczy, Kobylin-Borzymy, Łap, Poświętnego, Sokół, Suraża, Turośni Kościelnej, Tykocina i Wyszek chcących zapoznać się ze nowatorskimi sposobami wykonywania ozdób wielkanocnych na warsztaty rękodzielnicze, które odbędą się w sobotę w Biurze Stowarzyszenia w Turośni Kościelnej, ul. Lipowa 4, według programu:

godzina

zadanie

10.00 – 11.45

wykonanie baranka wielkanocnego ze sznurka

11.45– 12.00

przerwa śniadaniowa

12.00 – 14.00

dekorowanie pisanki wielkanocnej naturalnymi materiałami

Prosimy o chętnych o zgłaszanie się telefoniczne do biura Stowarzyszenia pod numerem: 85 650 51 04 do dnia 27 marca 2014 roku do godziny 15.00. Ilość miejsc ograniczona.

Wszyscy uczestniczący w warsztatach powinni zabrać ze sobą dwie wydmuszki (lub jajka ugotowane na twardo).

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!