• „N.A.R.E.W. – dzieciom” w Gminie Kobylin-Borzymy – niedziela, 08 czerwca 2014 roku, plac przy Zespole Szkół w Kobylinie-Borzymach.

Stowarzyszenie N.A.R.E.W. wraz Zespołem Szkół w Kobylinie-Borzymach serdecznie zapraszają mieszkańców, a szczególnie dzieci z Gminy Kobylin-Borzymy oraz z gmin wchodzących w skład Stowarzyszenia, na  imprezę organizowana w ramach wydarzenia „N.A.R.E.W. – dzieciom” pod nazwą „Dzień Rodziny 2014”.

Impreza odbędzie się w dniu 08 czerwca 2014 roku (niedziela) na  placu przy Zespole Szkół w Kobylinie - Borzymach w godzinach 15.00 – 22.00.

Podczas wydarzenia odbędą się występy artystyczne dzieci i młodzieży pt. „Mam talent”, występ o tematyce profilaktycznej „Złodzieje życia”, pokazy doświadczeń fizycznych, gry i zabawy integracyjne. Stowarzyszenie N.A.R.E.W. zafundowało wszystkim dzieciom bezpłatne korzystanie ze stanowisk rekreacyjnych: zjeżdżalni, euro bangee, ściany wspinaczkowej, występy szczudlarza oraz pokaz dużych baniek mydlanych oraz będą one mogły zobaczyć przedstawienie teatralne „Ogród tysiąca piwonii” wystawione przez Teatr Arkadia z Białegostoku. Dodatkowo uczestnicy konkurów plastycznego, artystycznego oraz literackiego  otrzymają od Stowarzyszenia N.A.R.E.W. nagrody.

Stowarzyszenie N.A.R.E.W. będzie uczestniczyło w imprezie poprzez wystawienie stoiska promocyjnego, na którym będzie można otrzymać informację o Stowarzyszeniu, programie Leader oraz PROW na lata 2007-2013; rozdawane będą materiały promocyjne, foldery i ulotki, gadżety promocyjne oraz przede wszystkim dla dzieci – „narwiańskie” słodycze oraz baloniki.

Serdecznie zapraszamy wszystkie dzieci do Kobylina - Borzymy !!!