• Warsztaty pt. „Jak małymi krokami osiągać duże cele – rozwiązywanie problemów kobiet wiejskich w kontaktach domowych, służbowych oraz społecznych” – 28 luty 2015 roku (sobota) sala świetlicy wiejskiej w Kowalach 8, 18-105 Suraż

Stowarzyszenie N.A.R.E.W. – Narwiańska Akcja Rozwoju Ekonomicznego Wsi serdecznie zaprasza mieszkańców gmin należących do Stowarzyszenia, a w szczególności kobiety wiejskie, na warsztaty psychologiczne pt. „Jak małymi krokami osiągać duże cele – rozwiązywanie problemów kobiet wiejskich w kontaktach domowych, służbowych oraz społecznych”, które odbędą się w dniu 28 lutego 2015 roku (sobota) w godzinach 09.00 – 16.00 w sali świetlicy wiejskiej w Kowalach, 18 – 105 Suraż według następującego programu:

09.00 -  09.45

Przedstawienie się prowadzącej oraz uczestniczek. Ćwiczenie integrujące grupę

09.45 -  10.45

Wprowadzenie do tematu. Podzielnie się uczestniczek własnymi doświadczeniami związanymi z wprowadzaniem ważnych zmian w różnych dziedzinach życia. Ustalenie listy możliwych przeszkód w skutecznej realizacji celów

10.45  -  11.00

Przerwa kawowa

11.00  -  12.45

Teoretyczne wprowadzenie do japońskiej filozofii kaizen

12.45  - 13.15

Przerwa  obiadowa

13.15 - 14.15

Wspólne  przeanalizowanie konkretnego przypadku

14.15 - 14.30

Praca w grupach nad konkretnych przypadkiem

14.30 - 14.45

Przedstawienie na forum efektów pracy

14.45 - 15.00

Przerwa kawowa

15.00 - 16.00

Podsumowanie. Dyskusja. Pytania uczestniczek

Warsztaty mają na celu zwiększenia aktywności do podejmowania działań na rzecz własnego rozwoju i pracy nad sobą, stworzenie pozytywnych relacji w kontaktach osobistych, zawodowych oraz społecznych.

Udział w szkoleniu jest bezpłatny.

Liczba miejsc ograniczona. Zgłoszenia telefoniczne 85 650 51 04 do 25 lutego 2015 roku do godziny 15.00

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !!!!