Pokoje gościnne

GMINA CHOROSZCZ

• Porosły 60, „Beka”- obiekt czynny cały rok. Dostępne są 2 pokoje, w tym 1 pokój 2- osobowe oraz 1 pokój 3- osobowy z możliwością dostawki, pokoje ze wspólną łazienką. Do dyspozycji staw z możliwością połowu ryb. Tel. 85 661 61 93, mail: krzysztof.jurkowski@wp.pl
  • Zaczerlany 9B, „Dom Gościnny Bogdaniec”, 25 miejsc noclegowych w 2,3 i8- osobowych pokojach, łazienki z natryskami, aneks kuchenny, letnia kuchnia, TV w letniej altanie. Sala bankietowa na 120 osób, 2 sale kominkowe. Możliwość rozpalenia grilla oraz ogniska, stadnina koni i owieczki na posesji, boisko sportowe, plac zabaw, basen, pin- pong. Na terenie posesji znajduje sie staw hodowlany a nad stawem zjeżdżalnia linowa. W okresie zimowym organizujemy ogniska i kuligi tel. 85 676 32 56, kom. 600 476 455 , 604 630 370, www.dombogdaniec.pl, mail: nakar@wp.pl

GMINA ŁAPY

• Łapy, ul. Główna 1 A, „Złoty Róg” – 18 miejsc noclegowych w 2,3,5- osobowych pokojach z łazienkami, na każdym piętrze znajduje się pokój socjalny z kuchnią. Tel. 85 715 63 39, 502 892 457,mail: dworakowska@wp.pl
  • Łapy, ul. Rzemieślnicza 2, „Wiktor” – 12 miejsc noclegowych, bar, tel. 85 715 25 36
  • Łupianka Stara, stacja paliw – 8 miejsc noclegowych (2 pokoje 3- osobowe i 1 pokój 2- osobowy) ze wspólną łazienką. Tel. 85 650 22 21, mail: phu.lupinscy.sj@neostrada.pl