Nieczynne Biuro Stowarzyszenia w dniach 04 kwietnia (piątek) oraz 07 kwietnia (poniedziałek)

W dniu 04 kwietnia 2014 roku (piątek) w ramach projektu współpracy Produkt Lokalny Atrakcją Turystyczną (PLAT) pracownicy Biura Stowarzyszenia N.A.R.E.W. będą uczestniczyć w XIX Targach Turystyki i Wypoczynku w Warszawie.

Serdecznie zapraszamy do naszego stoiska nr B 57 razem z Stowarzyszeniem Kraina Bobra oraz Stowarzyszeniem Regionu Kozła, gdzie będziemy zachęcać turystów do odwiedzania naszych terenów promując je produktami lokalnymi, tj. narwiańskim serem kozim, chlebem na zakwasie ze smalcem i narwiańskim ogórkiem kiszonym, wędlinami i kiełbasami własnego wyrobu (w tym również z dziczyzny), golonką w piwie, babką ziemniaczaną, jagodziankami, ciastami: sernikiem oraz szarlotką, jak również żydowskim bigosem na słodko czy śledzikiem.

W dniu 07 kwietnia 2014 roku (poniedziałek) pracownicy Biura będą uczestniczyć w wyjeździe studyjnym dotyczącym zakładania wsi tematycznych na przykładzie działającej wsi tematycznej w województwie podlaskim, tj. „Pacowej Chaty” w Krypnie.

W związku z powyższym w tych dniach Biuro Stowarzyszenia będzie nieczynne.

W sprawach pilnych prosimy o kontakt telefoniczny pod numerami: 601 890 187 – Monika Dzielnik lub 601 890 187 – Katarzyna Jaworska

Za utrudnienia przepraszamy.