Festyn „Waniewo – Odpust – Natura 2013 – 28 lipiec 2103 r (niedziela) – Waniewo

Urząd Gminy w Sokołach wraz ze Stowarzyszeniem N.A.R.E.W. serdecznie zapraszają mieszkańców Gminy Sokoły oraz mieszkańców gmin wchodzących w skład Stowarzyszenia na Festyn „Waniewo – Odpust – Natura 2013”, który odbędzie się w dniu 28 lipca 2013 roku (niedziela) w Waniewie.

Podczas wydarzenia nastąpi uroczyste otwarcie centrum Informacji Turystycznej oraz VII Festiwal Muzyki Ludowej „Dawne Pieśni – Młode Głosy”, nagrody w którym ufundowało Stowarzyszenie N.A.R.E.W. Kolejnymi atrakcjami będą występy zespołów: Sokoły Music, CYMES KAPELA oraz Marcina Siegieńczuka. Dodatkowe atrakcje podczas festynu to: atrakcje dla dzieci, kiermasze twórczości ludowej oraz handlowe i gastronomiczne

Stowarzyszenie N.A.R.E.W. będzie uczestniczyło w imprezie poprzez wystawienie stoiska promocyjnego, na którym będzie można otrzymać informację o Stowarzyszeniu, programie Leader oraz PROW na lata 2007-2013; rozdawane będą materiały promocyjne, foldery i ulotki, gadżety promocyjne oraz słodycze.

Serdecznie zapraszamy do Waniewa !!!