Szkolenie dotyczące standardów dostępności w projektach RPOWP

IZ RPOWP oraz Spółdzielnia Socjalna FADO zaprasza na spotkania informacyjne i warsztatowe w zakresie standardów dostępności.

21.01.2019 – Spotkanie dotyczące standardów dostępności w projektach RPOWP – I edycja, godz. 9.00 – 12.00
21.01.2019 – Spotkanie dotyczące standardów dostępności w projektach RPOWP – II edycja, godz. 13.00 – 16.00
22.01.2019 – Spotkanie warsztatowe dotyczące standardów dostępności w projektach RPOWP – godz. 9.00 -15.00

Podczas spotkań zostaną przedstawione praktyczne stosowania standardów dostępności w inwestycjach realizowanych w ramach RPOWP. Zachęcamy Państwa do przysyłania ewentualnych pytań lub założeń projektów do ewentualnej weryfikacji. Przyczyni się do praktycznego charakteru spotkania oraz pomoże Państwu w efektywnej realizacji zasady dostępności w projektach. Pytania można wysyłać na adres iwona.dzieminska@wrotapodlasia.pl.

Udział w szkoleniach jest bezpłatny. W przypadku pytań prosimy o kontakt tel. 85 66 54 944.