Zapytanie ofertowe dotyczące przeprowadzenie warsztatów z wykonywania ozdób metodą decoupage

Stowarzyszenie N.A.R.E.W. – Narwiańska Akcja Rozwoju Ekonomicznego Wsi składa zapytanie ofertowe dotyczące przeprowadzenia warsztatów dla początkujących z wykonywania ozdób metodą decoupage o następujących parametrach:
  • wykonanie przez uczestników 4 sztuk ozdób metodą decoupage, tj. płaskiej deseczki ozdobnej, bombki styropianowej o średnicy ok. 10 cm., drewnianej szkatułki średniej (wymiary zewnętrzne około 17x12x6), butelki szklanej;
  • zapewnienie niezbędnych materiałów do przeprowadzenia warsztatów, tj. płaskiej deseczki ozdobnej, bombki styropianowej o średnicy ok. 10 cm., drewnianej szkatułki średniej (wymiary zewnętrzne około 17x12x6), farb akrylowych – białych i kolorowych, kleju do decoupage, podkładu, lakieru, pędzli, serwetek, papieru ryżowego, crackli jedno i dwu-składnikowych, pasty postarzającej, punktownika reliefowego, klejów brokatowych, wstążek, wykałaczek, gąbeczek, szpilek krótkich, cekinów, perełek w płynie i innych według uznania elementów dekoracyjnych;
  • liczba uczestników warsztatów – 15 osób;
  • data przeprowadzenia warsztatów – 13 grudnia 2014 rok (sobota), w godzinach ok. 09.00 – 15.00.
  • dojazd na miejsce warsztatów we własnym zakresie – teren LGD N.A.R.E.W.

Oferta powinna obejmować cenę brutto wykonania usługi dla jednego uczestnika.

Ofertę należy złożyć do dnia 18 listopada 2014 roku do godz. 12.00, osobiście, pocztą elektroniczną lub tradycyjną na adres Biura: Stowarzyszenie N.A.R.E.W. – Narwiańska Akcja Rozwoju Ekonomicznego Wsi, ul. Lipowa 4, 18-106 Turośń Kościelna, adres e-mail: biuro@stowarzyszenienarew.org.pl. Bez względu na formę przesłania oferty o terminowości decyduje data jej wpływu do siedziby Stowarzyszenia.