• Warsztaty pt. „Nowoczesne wykorzystanie tradycyjnych materiałów w wykonywaniu ozdób świątecznych” – 06 grudnia 2011, Waniewo 11

Stowarzyszenie N.A.R.E.W. Narwiańska Akcja Rozwoju Ekonomicznego Wsi serdecznie zaprasza wszystkich chętnych z terenu gmin wchodzących w skład Stowarzyszenia, tj.: Choroszczy, Kobylin-Borzymy, Łap, Poświętnego, Sokół, Suraża, Turośni Kościelnej, Tykocina i Wyszek pragnących zapoznać się z nowatorskimi sposobami wykonywania ozdób świątecznych do udziału w bezpłatnych warsztatach (niezbędne materiały do wyrobu ozdób dostarczone zostaną przez prowadzącego zajęcia).

Warsztaty odbędą się w dniu 06 grudnia 2011 (wtorek) w Gospodarstwie Agroturystycznym Eugeniusz Sokół – Waniewo 11.

Program szkolenia

Godziny szkoleniaProgram
 10.00 – 12.15 (3 godz. lekcyjne) Warsztaty z wytwarzania ozdób świątecznych: bombki ze sznurka, gwiazdki z rafii, gwiazdki z pestek dyni
 12.15 – 12.30  Przerwa kawowa
 12.30 – 14.00 (2 godz. lekcyjne) Warsztaty z wytwarzania ozdób świątecznych: aniołek ze sznurka
14.00 – 14.30
 Przerwa obiadowa
 14.30 - 16.00 (2 godz. lekcyjne) Warsztaty z wytwarzania ozdób świątecznych: mikołaj ze sznurka

Wykonane ozdoby uczestnicy zabierają do domów.

Serdecznie zapraszamy

W załączeniu