• Zapytanie ofertowe dotyczące utworzenia dwóch questów metodą ekspercką

Stowarzyszenie N.A.R.E.W. – Narwiańska Akcja Rozwoju Ekonomicznego Wsi składa zapytanie ofertowe dotyczące wykonania dzieła metodą ekspercką o następujących parametrach:

- utworzenie dwóch questów obejmujących treścią: jeden - dziewięć gmin wchodzących w skład Stowarzyszenia, drugi  - Narwiański Park Narodowy,
- opracowanie tekstowe i graficzne ulotek questowych w formacie A4,
- przygotowanie skarbu, tj. wykonanie 2 sztuk pieczęci do Skarbu oraz 2 sztuk „Ksiąg Skarbów”,
- druk i skład do formatu DL po 300 egzemplarzy ulotek (papier satynowy, druk dwustronny pełno-kolorowy, gramatura min. 160 g),
- generacja i nadruk kodów QR,
- doradztwo w zakresie ewaluacji questu w terenie,
- promocja questu na ogólnopolskiej stronie questingowej www.questy.com.pl .,
- dostarczenie gotowego materiału do siedziby Zamawiającego,
- wykonanie całości usługi do dnia 28 listopada 2014 roku.

Oferta powinna obejmować cenę brutto wykonania dzieła w całości.

Ofertę należy złożyć do dnia 21 października 2014 roku do godz. 15.00, osobiście, przesyłką kurierską, pocztą elektroniczną lub tradycyjną na adres Biura: Stowarzyszenie N.A.R.E.W. – Narwiańska Akcja Rozwoju Ekonomicznego Wsi, ul. Lipowa 4, 18-106 Turośń Kościelna, adres e-mail: biuro@stowarzyszenienarew.org.pl. Bez względu na formę przesłania oferty o terminowości decyduje data jej wpływu.